Spelregels Bricks-Ternat

 

Neem deze spelregels grondig door, zodat je weet wat er van jou verwacht wordt bij het uitlenen van een set!

 

Om een set te reserveren ga je naar 'Reserveren'. Na het versturen van je reservatie, nemen we zo snel mogelijk contact met je op om je reservatie definitief vast te leggen en een moment van afhalen te bespreken.

 

Er wordt gevraagd om eenmalig het online klantenregistratieformulier in te vullen. Hierin vragen we je gegevens, een foto van je identiteitskaart en een bevestiging dat je akkoord bent met onze spelregels. Deze gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en zullen nooit gedeeld worden met derden. 

 

Bij afhaling van de set, wordt een huurcontract ondertekend met daarin de details van de uitlening.

 

De set wordt geleverd in een gesloten box. Hierin zitten de onderdelen, een QR code naar de handleiding, het logboekje en een brick-separator.

 

De instructie boekjes worden niet meegegeven. Ze zijn te fragiel en niet na te bestellen. Daarom vervangen we de handleiding door een QR-code.

Als je deze code scant, kan je de bouwinstructies  makkelijk vinden. Mocht de link van de QR-code niet werken, kan u de handleiding vinden op de officiële site van LEGO.

Het referentienummer van de set vind je in het schriftje. 

 

De sets worden per week verhuurd, steeds van zaterdagvoormiddag tot vrijdagavond. Prijzen variëren van 10€ tot 25€ afhankelijk van de grootte van de set. Er dient betaald te worden bij afhaling van de sets. Dit kan cash of via de app payconiq. Onze huurprijzen staan vermeld in de beschikbaarheidskalender.

 

                      Bouwen: 

 • Zorg voor een propere ondergrond waar de blokjes niet verloren kunnen raken.  (Niet: op een tapijt, buiten in het gras, rommelige plaats, vuile keukentafel, …)
 • Houd de sets weg van andere lego sets en stukjes. Zeker geen sets mengen!
 • Hou Lego buiten bereik van kleine kinderen en huisdieren. Blokjes zijn niet lekker…  De legosets zijn bedoeld als bouwpakket voor adolescenten en volwassenen. Het is zeker niet de bedoeling dat ze als ‘speelgoed’ voor jongere kinderen gebruikt worden. Let op: LEGO® onderdelen kunnen gevaarlijk zijn voor kinderen jonger dan 3 jaar!
 • We doen ons best om alle sets compleet te houden, maar het kan altijd zijn dat er een steentje mist. Indien je merkt dat er een blokje of onderdeel ontbreekt of beschadigd is, graag een seintje zodat we dit zo snel mogelijk in orde kunnen brengen. Alle artikelnummers staan vermeld in de handleiding. Aan de hand van dit nummer kunnen we de onderdelen bestellen. Omwille van de leveringstermijn bij het bij bestellen van onderdelen, is het niet mogelijk om de steentjes onmiddellijk te bezorgen.
 • De persoon die de onderdelen kwijt geraakt is of stuk gemaakt heeft, zal de nieuwe onderdelen vergoeden. 
 • Bij volledig verlies of beschadiging van de set, zal de huidige verkoopprijs worden aangerekend. (Of de laatst bekende prijs indien deze niet meer beschikbaar is)
 • Wanneer er niet respectvol is omgegaan met de set, zal je in de toekomst geen sets meer kunnen huren bij ons.

 

                      Afhalen en terug brengen: 

 • Afhalen en terugbrengen gebeurt op dit adres: Drijvelingslos 31 - 1741 Wambeek.
 • De sets moeten op de afgesproken dag en uur terug gebracht worden. Anders kan de volgende huurder de set niet uitlenen.
 • De dag en uur om de set terug te brengen, wordt afgesproken bij het afhalen van de set.
 • De sets worden compleet, volledig tot het laatste blokje gedemonteerd en proper in de box teruggegeven. Inclusief alle onderdelen, figuren, QR code van de handleiding, logboek, brick-separator, …
   

      Uitzonderingen bij het demonteren: 

      Figuren mogen niet gedemonteerd worden. 

      De glaasjes van de ramen blijven zitten.

      Stickers worden niet van de blokjes getrokken.

 

 • Alle onderdelen mogen samen in de box, behalve (indien van toepassing): 
    De (micro-, nano-) figuren en speciale onderdelen worden gesorteerd in het bijgeleverd doosje.
    Er zit een inhoudslijstje in dit doosje. Deze worden elke keer gecontroleerd! => Niet volledig:
  50€ boete. 
    De bestickerde en bedrukte onderdelen worden ook in een apart doosje gesorteerd.

   
 • Gebruik de brick-separator of je vingers om blokjes uit elkaar te halen, alle andere dingen beschadigen de blokjes en zijn dus uit den boze! (Geen tangen, mes, tanden, …)
 • Te laat ingeleverd = 50€ boete. 
 • Niet of niet volledig gedemonteerd = 50€ boete.
 • Hou er rekening mee dat het demonteren ook (veel) tijd in beslag neemt!

 

 

Geniet van het bouwen en puzzelen, van het zoeken naar stukjes, … 

Neem foto’s en tag ons op Facebook en/of  Instagram!

Altijd leuk om te zien of het gelukt is!

 

Het is heel leuk om een mooie, propere en complete set in elkaar te steken, zorg dat dit door de volgende huurder ook zo ervaren kan worden!

Je kan ons steeds bereiken via Messenger (Facebook) of via info@bricks-ternat.be.

 

Liever een vraag teveel dan een probleem nadien.

 

 

 

 

 

Veel plezier!!