Lego Harry Potter & Hermelien Griffel - 76393
Categorie:
Nieuw
Prijs:
€119,99
Beschrijving

10+

1673 stenen

 

Betover jonge heksen en tovenaars met deze supergrote figuren van LEGO® Harry Potter™: Harry Potter & Hermelien Griffel™ (76393).

 

Grote, beroemde figuren.
Kinderen genieten van groots magisch speelplezier met deze bouwbare modellen van Harry Potter en Hermelien Griffel. Beide figuren zijn ca. 26 cm hoog en zijn net als LEGO minifiguren in verschillende houdingen te zetten dankzij de beweegbare handen, benen en heupen. Harry Potter kan zelfs zijn hoofd draaien en heeft een afneembaar gewaad van stof. De modellen hebben bouwbare toverstokken die kinderen zullen inspireren om magische verhalen na te spelen. Na de actie kunnen ze de 2 vrienden van Zweinstein™ in elke houding zetten die ze willen en Harry en Hermelien een mooi plekje geven in hun kamer. De set is inclusief 2 aparte boekjes met bouwinstructies, zodat je met 2 bouwers ieder een model kunt maken.

 

Betover jonge heksen en tovenaars met deze grote LEGO® Harry Potter™: Harry Potter & Hermelien Griffel™ (76393) figuren.

 

De set bevat bouwbare modellen van Harry Potter™ en Hermelien Griffel™ met beweegbare handen, benen en heupen. De figuur van Harry Potter heeft bovendien een draaibaar hoofd.

 

Deze bouwbare personages stimuleren fantasierijk speelplezier. En als kinderen klaar zijn met spelen, kunnen ze de aanpasbare modellen in de houding zetten die zij willen voor een magische blikvanger in hun kamer.

 

Kinderen vanaf 10 jaar zullen het geweldig vinden om de 2 beroemde leerlingen van Zweinstein™ te bouwen, ermee te spelen, ze ergens neer te zetten en ze aan hun vrienden te laten zien.

 

Beide modellen zijn ca. 26 cm hoog en worden geleverd met afzonderlijke bouwinstructies, zodat 2 bouwers samen creatief speelplezier kunnen beleven.

 

Harry heeft een afneembaar gewaad van stof en beide modellen hebben een bouwbare toverstok. Zo worden kinderen gestimuleerd om de modellen in een realistische houding te zetten.

 

LEGO® Harry Potter™ speelgoed bevat geliefde personages, bijzondere wezens en herkenbare locaties uit de populaire films. De sets zijn het ideale cadeau voor kinderen die deel willen uitmaken van de magie uit de films.

 

LEGO® bouwsets voldoen aan hoge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – dat is al zo sinds 1958.

 

LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Bricks-Ternat richt zich op het verhuren van sets. Maar bij gelegenheid bieden we ook enkele sets te koop aan. Deze zijn uiteraard 100% nieuw, in de verzegelde verpakking. Onze prijzen zijn lager dan in de officiële LEGO-store en de sets zijn direct beschikbaar. (Enkel afhalen)
Onze voorraad is steeds beperkt tot 1 of 2 stuks, wees er dus snel bij indien interesse.

 

 

 

Klik op de foto voor extra informatie.
Neem contact op via chat of info@bricks-ternat.be indien u interesse heeft om een set te kopen.
 
Momenteel in de aanbieding: