Lego Harry Potter Kasteel Zweinstein - 71043
Categorie:
Nieuw
Prijs:
€399,99
Beschrijving

Lego Kasteel Zweinstein

16+

6020 stenen

 

Breng de magie tot leven op het LEGO® Harry Potter™ 71043 Kasteel Zweinstein™! Dit zeer gedetailleerde LEGO Harry Potter verzamelitem bestaat uit meer dan 6000 elementen en biedt een uitdagende en plezierige bouwervaring. Het zit boordevol hoogtepunten uit de Harry Potter filmreeks: torens, torentjes, kamers, klaslokalen, wezens, de Beukwilg™ en Hagrid's huisje, plus nog veel meer herkenbare elementen. Met 4 minifiguren, 27 microfiguren waaronder leerlingen, professoren en standbeelden, en 5 Dementors vormt deze geavanceerde bouwset het perfecte cadeau voor iedere Harry Potter fan.

 

Inclusief 4 minifiguren: Goderic Griffoendor, Helga Huffelpuf, Zalazar Zwadderich en Rowena Ravenklauw, met een bouwbare minifigurenstandaard.

 

Ook inclusief 27 microfiguren: Harry Potter™, Ron Wemel™, Hermelien Griffel™, Draco Malfidus™, Albus Perkamentus™, professor Sneep™, professor Anderling™, Remus Lupos, professor Dorothea Omber™, Argus Vilder, Heer Voldemort™, Bellatrix van Detta, 3 leerlingen uit elk van de 4 afdelingen, 2 schaakstukken en een standbeeld van de architect van Zweinstein™, 5 Dementors, plus figuren van Aragog de spin en de Basilisk en een bouwbare Hongaarse Hoornstaart.

 

De set bestaat uit een bouwbaar model van kasteel Zweinstein™ op microschaal, het huisje van Hagrid™, de Beukwilg™ en 5 boten.

 

Kasteel Zweinstein™ bevat de Grote Zaal met bouwbare 'glas-in-loodramen', vlaggen, banken, tafels, brandende fakkels en bewegende trappen; een toverdrankenlokaal met rekken en potten; het lokaal van het vak Verweer tegen de Zwarte Kunsten met diverse potten voor toverdranken, een grammofoon en een kast met een Boeman; een Schaakbordkamer met schaakstukken; de Kamer van Hoge Nood met diverse elementen, waaronder de Vuurbeker en de Verdwijnkast; de Geheime Kamer™ met de Basilisk en het dagboek van Marten Vilijn; een verborgen kamer met Duivelsstrik en plantenelementen; de gemeenschappelijke ruimte van Griffoendor™ met open haard en zitplaatsen; het kantoor van professor Dorothea Omber met bureau, stoel en roze meubilair; de bibliotheek met boekenkast en bureaus en het kantoor van professor Perkamentus met het Griffioenstandbeeld aan de ingang en het Geheugenkastje.

 

Hagrid's huisje bevat Aragog de spin en bouwbare pompoenen.

 

De Beukwilg™ is inclusief de bouwbare blauwe vliegende Ford Anglia in de draaiende takken.

 

Ook inclusief 5 bouwbare boten.

 

Neem plaats in de Grote Zaal en eet mee met de professoren en leerlingen van Zweinstein™!

 

Sluip de Geheime Kamer™ in via de geheime ingang en kom oog in oog te staan met de Basilisk!

 

Volg een les Verweer tegen de Zwarte Kunsten en leer hoe je jezelf kunt beschermen tegen duistere magie!

 

Beklim de bewegende trap!

 

Studeer voor je S.L.I.J.M.B.A.L.len in de bibliotheek.

 

Accessoire-elementen: het Zwaard van Griffoendor™, de Beker van Helga Huffelpuf, toverstokken, toverdrankjes, vlaggen, vlammen, een ketel en 2 vergrootglazen.

 

Microfiguur-accessoires: 2 schaakstukken en het standbeeld van de architect van Zweinstein™.

 

Kasteel Zweinstein™ is ca. 58 cm hoog, 69 cm breed en 43 cm diep.

Bricks-Ternat richt zich op het verhuren van sets. Maar bij gelegenheid bieden we ook enkele sets te koop aan. Deze zijn uiteraard 100% nieuw, in de verzegelde verpakking. Onze prijzen zijn lager dan in de officiële LEGO-store en de sets zijn direct beschikbaar. (Enkel afhalen)
Onze voorraad is steeds beperkt tot 1 of 2 stuks, wees er dus snel bij indien interesse.

 

 

 

Klik op de foto voor extra informatie.
Neem contact op via chat of info@bricks-ternat.be indien u interesse heeft om een set te kopen.
 
Momenteel in de aanbieding: